top of page

ÅTERHÄMTNING & KREATIVITET

Det där med att vara egen företagare, lite ledig och leva sin dröm...

Idag är en sån dag.

Solen gassar, allt prunkande grönt och så varmt att man har lyxen att svettas i bikini och söka upp skugga och bad.


Samtidigt som det alltid finns nåt att göra.

Mer företagspraktiska delar framför en dator är att konverteringen av utbildning som skall ligga online istället, men även sånt därnt som att plocka alla läkeväxter för torkning, tinkturer och allahanda hälsobooster både för eget bruk men även till företaget.


För mig är det här jag är som bäst, när jag är själv, är i återhämtning samtidigt som jag har tid och utrymme att lyssna på kreativiteten.

Jag kommer nog alltid att inkarnera med uppgiften att läka och supporta andra.

Den där balansen mellan att vara i mitt space och flöde för att låta skapelsen skapa det som både är till meningsfull livsglädje för mig själv men som oxå benas ut i energi till världen, både instant och när den sen formas till en kurs, en produkt, en insikt som får vingar och delas vidare.


Jag önskar att det fanns än mer utrymme för sånna som mig att kunna vara i den kreativa processen, för där bor det en hel

super-universe-boosting-orgasm till resten av världen när den frigörs. Och vad kan vara viktigare på denna magiska planet än att bada i super-universe- orgasms som skapar hälsa, lycka, mening, tillit och kärlek till att existera?


Det är det där med pengar, som fortfarande styr vår värld.

Den nöten skall bli intressant att se på när den knäcks, och jag välkomnar det varmt.


Sen kommer det ett nytt kök nästa vecka... det är ju både efterlängtat, kul och kräver sin egen kreativa skapande process av ritning, kontakt med tillverkare, snickare och inköp av material.

Förr när jag va fysiskt stark och orkade kasta mig mellan saker va det en underbar process, nu är det med skräckblandad förtjusning.

Jag vill lixom bara göra det där feng shui pillet, med detaljer som får energin att falla på plats, fast jag vill ju ändå ha det på det vis som husets bilder visar mig.

Ändå om jag skulle byta karriär mitt i livet så skulle jag satsa på att skapa helande, inspirerande, vackra och coola rum, hem och hotel.


Nä nu rinner svetten, dags för bad med mina fina tjejer, sen plocka läkeväxter.


VAD GER DIG NÄRING, GÖR DIG KREATIV, SÅ ATT DU KAN BLOMSTRA OCH SPRIDA DINA FRÖN VIDARE TILL ANDRA OCH VÄRLDEN?61 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Bara att läsa dina fina ord get läkning.. Tack! Kärlek & hjärtekram Lise

Like
bottom of page