top of page

ATT VÄLJA GLÄDJE; SKÖNHET & ÅTERHÄMTNING

Vi lever i kanske den galnaste tiden i världshistorien...

Inte för jag vet hur det var när dinosaurierna dog av meteoriter och luft utan syre...

Idag är det massutrotning av alla arter både av människor, djur och natur.


Aldrig har väl en hel värld blivit tvingad in i underkastelse och aldrig har väl så många gått med på det utan att riktigt fundera eller undersöka vad är agendan egentligen.


Hursomhelst blir vår hälsa både fysiskt och psykiskt utmanad just nu. Kanske vi även är inkännande varelser och känner av kollektivets rädslor och oro så att vi själva känner oro, ångest och får både sömnproblem och depressioner.


Allt levande har en frekvens, en ton, en svängning. Vi människor är som radiostationer som både sänder ut vår egen vibration och tar emot andras.

Det betyder att vi påverkar varandra, konstant.

Det innebär alltså att det tillstånd av känslor, tankar och handlingar du befinner dig i har en ganska stor påverkan av hela din värld.


Jag rekommenderar därför varmt att du gör en eller flera dagliga rutiner som både höjer din egen frekvens men även hittar strategier för att undvika andras lägre.

Om det så är 10 mjuka och långsamma rörelser och andning av ngt slag varje dag t.ex yoga,

qi gong, tai chi, naturpromenad, gå barfota på marken eller hittar på egna stretch- och rörelseövningar.


I.o.m att allt organiskt har en frekvens så har även mat det, så gör dina kloka val, din kropp vet vad den vill ha och inte om du tillåter den att känna efter, bortom sug, tristess och rastlöshet.

Även musik påverkar oss, och det finns en uppsjö med musik som stärker oss, t.ex. Solfeggio på Spotify har massor med olika varianter för olika behov.


Gemenskap i glädje, kärlek, sång och dans det boostar vårt immunförsvar och våra goda hälsosamma hormoner som mest, så samla ihop din favorit tribe och släpp loss!


Dra ner på det som fyller dig och din hjärna med skräp, negativitet, rädsla, kamp och olust. Typ som negativa människor, skräpmat och framförallt media och dom vanliga TV kanalerna och radio.
46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page