top of page

HELIG TID & PÅFYLLNING

Just nu ligger jag på toppen av ett berg, som ett av d största meteoritnedslagen i Sveriges historia har skapat.

Då skapades Siljan o svallvågorna drog upp kristaller o mineraler till ytan som bildade bergsliknande formationer.

Den högsta toppen är magisk o är en yta som precis rymmer ett par nakna fötter.

Vandringen hit och förberedelserna har tagit 1,5 dag, i fotspåren av färska björnspår som emellanåt drar tag i rädslonerven och älgbajset som påminner mig om mitt norrländska och svenska ursprung. Svetten på ryggen och hjärnan som succesivt renas från mentala programmeringar. Tacksamhet och varande blir en självklarhet!

När jag ställer mig med nakna fötter på droptoppen drar en ceremoniell grundenergi drar igenom mig, och jag blir helt från och genom jorden. Toner strömmar ur mig o jag blir enad med jordens renhet. Det lämnar mig inotonad med träd, de stora djuren som äger marken här. När jag tittar upp cirkulerar en örn ovanför mig.

Min man tillverkar sina urjordiska smycken och jag anar att ett av halsbanden är en gåva till mig.

Äter min matsäck o kryper ner i min underbara sovsäck. Inser att myggen redan är här...

För att göra det jobb jag gör i möten med människor i mitt jobb både som holistisk Ekofrisör och i mina behandlings-sessioner är det här ett måste för min egen läkning och påfyllning. Här finner jag kraften och verktygen till magi och liv.12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page