top of page

LEVER DU ETT LIV DU INTE BEHÖVER SEMESTER IFRÅN?


Att leva ett liv som ger tid åt syfte, återhämtning, egen tid, tvåsamhets fördjupning, eftertanke och flow. Nu när semestertider stundar märker jag på mina kunder att många har nedräkning och längtar efter att få komma bort från jobbet och vardagen.

Många frågar vad jag ska göra i sommar och hur länge jag ska vara ledig och mitt svar är desamma varje sommar sedan jag flyttat ut i skärgården för 6 år sedan. -Jag tar långhelger och möjligtvis nån vecka när vi åker till Danmark. Jag åker hellre bort övrig tid på året. Till svar får jag fån ganska många som lite upprört säger -Men du måste vara ledig!

Till saken hör att vi bör alla leva ett liv som ger möjlighet till flexibilitet och som är någorlunda i samklang med ens behov av sin egen balans med inkomst, livskvalitet och återkoppling till livet, relationer, kreativitet och sin inre röst.

När jag skilde mig för 11 år sedan bestämde jag mig för att leva det liv jag inte behövde semester ifrån. Jag önskade ett liv utan bankskulder, hus i naturen, nära havet, orörd skog och närahästar, med den man som kunde leva öppet, livspassionerat och nyfiket som och med mig. Som egen företagare med min drivkraft och syfte att bidra till människors växande, inre – och yttre skönhet både i Sverige och utomlands. So be it!

Önskar att alla människor vågade och tog sig tid att öppna upp sig för att skapa det liv som ger mening för var och en, ett liv du inte behöver semester ifrån.

PS. Använd olja, olja, olja i håret i sommar som skydd om du vill behålla det långt och vitalt även när vintern kommer. Oliv, cocos, argan, mandel olja, på toppar och längderna för att slippa ett oljigt hår. Gärna lite varje dag hellre än mycket sällan.

109 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page