top of page

VAD ÄR SYFTET I DITT LIV?


Nu ska jag använda mig själv som redskap för ditt liv...

Hela livet har varit lätt för mig att skapa relationer, nätverk, flow och ”slumpmässiga” möten som lett till öppningar. Har alltid haft lätt att ”sätta igång” energi, riktning och momentum i både mitt eget liv och andras.

Även att se vad som är hindret som står i individens väg och lösa upp den.

Min kärlek att sprida njutning, avslappning och inre upplevelse på min arbetsplats hos kunderna har varit en drivkraft, ett måste och en självklarhet.

Det som däremot alltid varit en utmaning är papper, komma ihåg siffror, datum och deadlines. I vårt samhälle är det big no no och förenat med att vara ointelligent, flummig, slapp, oansvarig, egocentrisk o.s.v... o.s.v... listan kan göras lång om man skriver om man kryper in i det kollektiva jantelagsreglerna och föreställningarna.

Meningen med livet är utveckling, och för min egen del är nyfikenheten att se bakom varje dörr en del av att leva.

Omtanke har funnits sedan 2004 och företaget sedan 2002 d.v.s i 15 år.

På något sätt har det ändå gått, om än i förvirring och oförståeligt i en företagares värld med regler, papper, skatter, momsen och deklarationer.

Onsdagarnas bokföringsdagar innebar endast ångest, handsvett, kräkningar och diarré.

Det tog två timmar innan en tangent på datorn kunde tryckas ner. Hjärnan blev tom, ögonen stirrade rakt fram, kroppen blev fryst och paralyserad.

Denna utmaning pågick i 14 år tills en fullständig kovändning av att vara less på att vara less och en jävlar anamma till förändring tog över.

Hängivenheten att enbart bli bra, duktig och förverkliga samhällets åsikter att bli en riktig företagare och att förtjäna respekten som affärskvinna, att äga siffror, koll och hanterade sitt företag med briljans tog över huvudets mentalitet fullständigt.

Vad ledde detta då till?

Bland annat att känna drivkraft, glädje och en vilja att ha koll.

Men det som skedde under året var att 85% av energin vände sin fokus 180 grader in i kontorets mentala former och piskans rapp ”att detta måste funka annars är det förlorat”... vilket ledde till att det som pågick bakom ryggen, där momentum, flow, kunder och livet pågick inte togs om hand d.v.s inkomst och glädjen till livssyftet.

Flowet och kunderna blev mindre, inkomsterna sinade, glädjen rann ut…

En dag landade det en insikt, förtvivlan att vara på fel spår, saknaden att vara i kroppens öppenhet och hjärtats väg och sorgen att vara på sidospår blev total.

En hel dag av gråt och ett magiskt möte med den fantastiska revisorn.

Det fanns inte ens pengar att betala någon som kunde göra det ekonomiska jobbet = bakbunden.

Förändringens faktum, revisorn tog på sig jobbet att ta över papper, faktureringar, skatteinbetalningar och pedagogiskt förmedlar hur mycket som behövs varje vecka för de olika utposterna.

Detta har lett till att det som är livssyftet, kreativiteten, glädjen kan stråla till universums flow och skapelse. Hjärtats väg att vara en del av universums öppningar, att bistå individens behov av inre transformation. Några veckor senare hade inkomsten 3-dubblats, bokningarna ökat av gamla kunder och massa nya kunder som ”plötsligt” drogs till energin som återigen strålade ut...

Vad är då frågan till dig?

Lever du ditt hjärtas kreativa väg?

Vad hindrar dig från att vara i flow och känna glädje?

Vilket stöd utanför kan du behöva för att rikta din energi på det just du längtar efter?


22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page