top of page
FaceApp_1630869437046.jpg

Om Gregers Ahlefeldt

Skärgårdskiropraktorn

Gregers Ahlefeldt har jobbat som kiropraktor sidan 1995, och är ursprungligen från Danmark. Utbildad på Odense Universitet och Anglo European Chiropractic College 1989 till 1995, gjort min AT tjänst på Karolinska Sjukhus 1995-96 samt hos Peter Lövgren, Lövgrens Chiropraktik. Varit politisk aktiv i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation som bland annat vice ordförande i LKR och landstings förhandlare i region stockholm, dock inte längre politisk aktiv i LKR sedan 2012.

Skärgårdskiropraktorn erbjuder idag en blandad kropp och själs behandling där klientens behov sätts i centrum och behandlingen anpassas efter individens unika förutsättningar. Jag använder mina olika verktyg till att hjälpa dig hitta din egen läkande strategi, utveckla den och görande den till en långsiktig livsfilosofi i ditt hälsa univers.

Grgegers jobbar med verktyg som kranio sakrelterapi, coach, shamanska verktyg. Föreläsningar, kurser och håller kontinuerligt retreater- och utför par-transformationer med sin fru och kollega

Mayha Gunnarsdotter Lilja.

bottom of page