top of page
20231205_113710_0000.png
Omtanke skapat av
Mayha Gunnarsdotter Lilja år 2004
En harmonisk vacker plats med havsutsikt, medvetet skapad enligt feng shui för vila, skönhet och återhämtning.

 

En läkande plats för ditt inre och yttre.

 

Omtanke, ett holistiskt företag som många år verkat "före sin tid" som erbjuder Inre skönhet och kraft på många olika vis, genom Ekologisk hårvård & sessioner med Inre transformation, men även genom natur guidade shamanska ceremonier, kurser och utbildningar.

 

Mayha har genom åren utbildat många Ekofrisörer och salonger som önskat att få jobba mer holistiskt och meningsfullt.

Verksamheterna hålls både i Sverige och utomlands.

Du kan även bjuda in Mayha till din egen verksamhet eller grupp för en workshop i något av alla verktyg som finns.

  • Facebook
  • Instagram

My Story

Född i Boden, medial sedan barnsben och har samlevt med den spirituella och det högre medvetandets väg hela livet.
 
Jobbar som transformations terapeut, shamanska natur ceremonier, yogalärare, coach med verktyg såsom kranio sakral terapi, FSP -healer, breathworks, medicinalplantor och olika utbildningar i både ekohår, spirituell- och personlig utveckling.
Mayha har under många år utforskat och samlever än idag med både de sydamerikanska och nordiska shamanska verktygen inom läkeväxter och medicinalplantor.

Är i grundare av Sveriges första Holistisk Ekofrisör center i Sthlm -04 och driver den holistiska EKOfrisör skolan Academy of Organic Hair och är delägare av coachingportalen blilyckligare.se

Håller kurser, utbildningar och workshops både i Sverige och utomlands, både själv, med sin man och ibland med andra aktörer.


Livet har för mig bjudit på många djupa resor både inåt och utåt, i transformation och i manifestation. Många av mina drömmar har förverkligats, men de har också krävts ett genuint åtagande med mycket vilja och mod.

Det har många gånger varit en väldigt utmanande resa, som är värt allt arbete när gåvan av flow, kärlek och harmoni flödar!

Jag har gått otaliga kurser både som frisör och i personlig och andlig utveckling både i Sverige och utomlands.

En dag tog det helt enkelt stopp med alla kemikalier, hög skränig volym på radiostationerna, allt mentalt prat, skvallertidningar, stress, kaffekickar för att hålla ångan uppe, dånande hårfönar och för många utifrånstyrda kunder på en dag.

2003 föddes visionen som resulterade i den allra första Holistiska ekosalongen i Sverige.

 

Genom åren har jag skapat och drivit centers på Odenplan, i Gamla stan, på Mariatorget och idag Balans med Omtanke som ligger i Gustavsbergs hamn, med havsutsikt, strandpromenad, båtar, olika hantverk, restauranger och cafeér. 

Hälsocentret driver jag tillsammans med min man Kiropraktor & kroppsterapeut Gregers Ahlefeldt.  

 

Jag har utbildat och konverterat både enskilda frisörer och hela salonger till ekofrisörer och holistiska ekofrisörer runt om i Sverige och i Stockholm.

Läs mer om frisörutbildningen Academy of Organic Hair

Idag bor jag på hästgård i Värmdös skärgård mitt bland läkande skog och hav, med min soulmate Gregers och tillsammans har vi hund, katt och fem super härliga barn, som dom flesta nu är stora och utflugna.

Jag känner mig tacksam för livet, allt jag lärt mig och den här vackra planeten!

/ Kärlek Mayha Gunnarsdotter Lilja

Kontakt

Mayha Gunnarsdotter Lilja

Algatan 1

134 40 Gustavsberg

Sweden

bottom of page