top of page

CORONA´S GIFTS AND CURSES

När man är född medial, högsensitiv och får kontinuerlig informeration om hur jorden mår och sånt som pågår hos hennes invånare, och lider med henne över den galenskap som pågår, då är man tacksam för de förändringar som sker som förhoppningsvis kan leda till att människan vaknar.

Då får man även vackert jobba heltid och stödja det som pågår utan lön medan man inte har några kunder...


Ett helt liv har jag och flera med mig jobbat i tystnad för att individer skall vakna och leva i samklang på jorden.

Förmedlat det som ger mening med livet och det som stödjer läkning.

I snart 20 år har jag haft som profession att läka individer, energiplatser och stödja dimensionell transformation.


Oavsett om man är spirituellt novis, kärnfysiker eller född medial så är vi nog alla enade om att vi alla och jorden behöver stanna upp, ta ett andetag och få en paus.

Paus för oss själva att hinna med att känna våra behov, paus att hinna med vårt hem, vår familj och ta hand om vår kropp & själ.

Vi springer runt i ett ekorrhjul så fort, att vi måste jobba för att få ihop pengar till den höga levnadsstandard vi satt oss i, så vi behöver anlita folk som kan städa åt oss, gräva i rabatten eller bygga en altan som vi förhoppningsvis skall kunna hinna njuta av när och om vi får några timmars lucka som vi kan sitta ner och andas på...


Alla jag pratat med hittills som oavsett om dom varit sjuka eller inte, haft anhöriga som varit sjuka, gått i konken, fått permittera anställda, blivit uppsagda eller tvingats sälja av olika saker, så är det inte en enda hittills som inte samtidigt har sagt;

-fast nu fick jag tid till det att plugga klart

- jag har äntligen flyttat

-nu behövde jag inte säga upp mig

-jag inser att jag vill bidra med något som betyder något

-pengar är inte allt

-jag har kommit närmare mina föräldrar / familj / partner / barn

-hoppas att världen fattar att vi inte kan fortsätta konsumera, resa, förstöra som vi gjort


För egen del är jag tacksam för att varje dag sedan början av mars som vi fått se blå himmel och stjärnklara nätter, nu när flygen inte bolmar ner atmosfären.

Jag är tacksam att folk är lite långsammare, håller längre avstånd och många skänker en vänligare blick än den där kalla självupptagna "hur tänkte du nu, idiot"

Jag har haft tid att göra min yoga och varit i naturen dagligen.

Har kunnat finslipa på boken och vidarutveckla ekofrisör utbildningen.

Jag har hunnit renovera och uppdatera centret jag driver.

Umgåtts med mina barn och dessutom utan tjat om tid.

Hemma har det rensats, målats staket, byggts växthus och spelat spel med barnen (speciellt då tv´n dog 1a dagen då covid-19 drog igång :)


Utmaningarna för mig har i första hand varit att existera.

En enorm trötthet har absorberat hela min existens emellanåt, vet inte om jag skulle ha klarat att haft kunder som vanligt.

Att känna av den kollektiva kollapsen av rädsla och oro som fångat människor.

Jag har känt av frekvenshöjningarna som pågår intensivt just nu med toppar upp mot 40Hz mot de normala på 7,8Hz påverkar mig enormt., som för övrigt är mätbara.

Jordens frekvens kan mätas med schumannresonans, då mäts utrymmet mellan jordytan och jonosfären. Jorden blir som en resonanslåda för elektromagnetiska vågor och just nu är det extremt höga svängningar. Många känner av huvudvärk, trötthet, toppar och dalar, främst kvinnor och högsensitiva. Den sägs förändra och utveckla vårt DNA och vårt immunförsvar.

Vad den har för slumpartad samspel eller inte med Covid-19 vet jag inte, än.

Självklart den ekonomiska biten är utmanande, även om jag har mycket tillit så kräver det energi att stoppa huvudet i sanden. Att gå ner 90% i inkomst kommer innebära utmaningar, speciellt med 5 barn. Litar inte på det myndigheterna säger om stöd för egenföretagare.

Det har varit utmanande att ha barnen hemma heltid i en månad, det sticker jag inte under stolen med.


Vad är dina gifts and curses som den här perioden fört med sig?


Mitt hjälpande bidrag för den här ekonomiskt utsatta perioden som Corona bjuder på går främst till enskilda egenföretagaren fram t.o.m. 1/6-20.

25% rabatt på alla behandlingar oavsett ekohår eller coaching/healing.


Min önskan och behov av hjälp är ifall du har möjlighet att bidra med att köpa ett presentkort till dig själv och få 100kr extra / köpt 500-ring.

Du skrivs upp dig på en förbetald-lista som du kan utnyttja innan 2020 är slut.

Smsa mig om du vill och kan göra en sådan insats för mig just nu.

Swish till 0722508272261 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page