top of page

Tacksam att vara tacksam

I veckan som gått har jag som vanligt haft fantastiska själar både i frisörstolen och på behandlingsbänken. Dom som söker upp mig för behandlingar i inre transformation är 99% av gångerna människor som verkligen vill göra en förändring och som jag brukar säga är "less på att vara less, på att vara less" och dom är alltid tillfredställande att jobba med för dom är så "snabbtransformerade".

Däremot är det ingen självklarhet att de som sitter i min frisörstol kommer för att gå djupare i sig själva, utan för att det är väldigt skön atmosfär, värmande närvaro och för att dom uppskattar på det sätt jag utför mitt jobb på.


Den här veckan har jag haft fantastiska kvinnor hos mig.

En kvinna som har sitt ursprung från Chile, hennes tårar rann hela huvudmassagen för sitt folk och för det fruktansvärda människorna utsätts för nu, när dom står upp för sina rättigheter i Chile just nu.

En kvinna som kom för första gången för att hon hade sett mig dema och prata hårproblematik på Happy food store iSthlm city, hon öppnade sig, för sin livssituation med skilsmässa och borttappad livslust.

En kvinna vars bortgångna man stod bredvid oss hela tiden och strömmade ut sin kärlek till henne.

En annan underbar varelse där vi skrattade hejdlöst från tårna så tårarna spruta från början till slut.

En kund som gått hos mig över 10 år, hon har haft många förluster och existensiella kriser, bl.a. förlorat sin son, hennes man är svårt sjuk och hon har själv bekämpat cancer, hon har flyttat med mig till alla de ställen jag drivit företag på, och hon tackar ödmjukast för all den kärlek, visdom och kärlek hon får och tar med sig varje gång.Alla innerliga, närvarande "påriktigtmöten" mitt i livet är så syftesfulla och ger livet mening.

Även om jag just nu även satsar på andra saker oxå är jag innerligt tacksam att fortsätta jobba nära enskilda och individers livshistoria.

Att mina verktyg är en sax och växter är en bisak, även om det är fint att få skapa och få så mycket uppskattning för att jag gör det på mitt vis, det ger oxå tacksamhet.

Önskar att alla fick vara tacksamma för det dom gör för brödfödan.

Om allt var möjligt, vad skulle göra, eller gör dig tacksamed ditt jobb?


78 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page