top of page

THE SUN IS SETTING EVERYTHING ON FIRE!

Denna tid av maximal effekt av ljus, värme och planetäriskt påslag som öppnar och håller växandet av det som är i brand.

Relationer, känslor, livsval, egon, Jante, mitt, separation, invation, allt det som varit gömt och allt det som tagit oproportionerligt stor plats...

Vi tvingas nu samarbeta, tänka smart, spara, återanvända och i bästa fall påminna oss om vårt ursprung och våra gamla kunskaper i hushåll, odling, reparera och hjälpas åt.

I Sverige och även här i Norge där jag tillfälligt befinner mig har vi använt oss av bl.a polsk och arbetskraft från Balkan länderna. De människor som levt i förtryck och fattigdom. De som kommer ihåg vilka dom är. De som tvingats att samarbeta, hjälpas åt, reparera, laga och vara kreativa med det som finns. De som fortfarande känner värde till saker och relationer. Den här sidan om världens nativs. De som bygger Sverige, städar Sverige och t.o.m släcker hela Sverige.

Vi har mycket att lära av dessa fina, kloka, uthålliga, vänliga, ödmjuka och människor.

Låt nu ”Ljuset från norr”, eldens kraft bränna våra giriga mentala svenska ensamvargs egon och öppna oss Svenskar som på många sätt leder resten av världen in i något högre, mer kärleksfull och enat. Bortom historien och tidens tand av kollektivt lidande från makt, programmeringar, Jante och ”mitt”.

May the fire bring unity!


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page