top of page

Tjänster / Behandlingar

Holistisk EKOlogisk hårvård erbjuder enskilda tjänster eller hela paket. Som hårterapeut tar man hela personen i aspekt och bygger upp något mer hållbart på flera plan. Ett vackert hår kommer med god hälsa och hälsa är relaterat till många aspekter av oss.

Personlig utveckling finns med olika inriktning bl.a på läkande stresshantering med olika metoder som läker hjärnan och nervsystemet. Vill man jobba djupare med sig själv, sin inre transformation och lösa upp emotionella-  och mentala blockeringar finns olika shamanistiska healingmetoder för det.

Kurser hålls kontinuerligt för den som vill, önskar och behöver ett djupare inre transformativt arbete med sig själv eller för teambuilding.

20201226_071627.jpg

Holistisk Huvudmassage

Specialutvecklad med aromamassage, healing och Kranio Sakral terapi.

Aktiverar blodcirkulationen, släpper spänningar i muskler runt käkar, skallbas och axlar. Balanserar nervsystemet, reducerar stresshormoner, gifter och slaggprodukter som ger hela kroppen en djup återhämtning och håret får ny glans, spänst och volym.

Energiklippning

En skön upplevelse som bygger upp kraften i håret, tar vara på ditt hårs rörelse, potential, lockar, virvlar och tjocklek. Formen och kvalitén på ditt hår förändras positivt. Energiklippningen håller väldigt länge, ibland månader längre än traditionell klippning. Energiklippningen balanserar även kroppens meridianer och din energi blir lättare och mer balanserad. Klippningen görs på torrt hår, så kom gärna med ett nytvättat och handduk- och lufttorkat hår.

s0_codefc5acd50-b303-482c-ac29-dd8e759a17d1_editor_result.jpg
20201226_071652.jpg

Växtfärg

Växtfärgningen görs med hjälp av örter, växter, vin och olika färger av eko henna. Med erfarenhet och kunskap tas din egen blandning fram som ger ett helt unikt resultat enligt dina förutsättningar, önskemål och utgångsläge. Bästa resultat får man efter ca: 2-3 växtfärgningar, beroende på utgångsläge och hårkvalité.

Du kommer märka ett helt nytt liv, tjocklek, glans och kraft i håret när du gått kontinuerligt. Inga fula kanter i utväxten eller kompakt färgade längder som ett kemiskt artificiellt hår får.  Växtfärgningarna håller längre mellan gångerna. Växtfärgningarna täcker grått 70-90%. Färgen kan behöva sitta ca 1-3 tim. 

Inre transformation

Inre vägledning sessionen går ut på att möta dig i dina behov och din livsituation. Jag kallar mitt arbete för inre transformation och yttre manifestation. Ditt fysiska, mentala, emotionella, själsliga system scannas av och jag jobbar med din livskarta och de blockeringar som sitter på olika plan och balanserar hjärnan och nervsystemet från trauma och stress. Dina flöden öppnas, blockeringar och programmeringar transformeras på olika plan. Du får komma i kontakt med dina egna insikter o dina behov. 

SmartSelect_20190927-175512_Messenger.jpg
Image by Chelsea shapouri

Womans Deep Stressreleife
Bodymassage

Denna helkroppsmassage är specialframtagen och baserad på flera olika metoder, bl.a medicinsk aromaterapi, kranio sakral terapi, lymfdrenage, chackrabalansering och healing. Mjuk stressläkande massage som låter kroppen och hjärnan slappna av på djupet där läkning på olika plan kan ske, utan att bli utmanad i fysisk smärta.

En kort analys av ditt tillstånd görs och dina behov just nu. Terapeutiska örter, plantor, vegetabiliska oljor och eteriska oljor väljs ut unikt för att stödja DIN läkning och återhämtning.

Endast för ovaccinerade kvinnor.

Partransformation

Par transformation är en behandling som du och din partner kan fördjupa er essens genom. Susann Gregers samarbetar samtidigt på er när ni ligger bredvid varandra på varsin bänk. Vi stödjer olika processer som finns i era system för att hjälpa er släppa gamla program, rädslor, emotioner som ni bär i er själva från arv, föreställningar, tidigare livserfarenheter och åt varandra som stoppar Ert relationsfördjupande flöde. Vi är alla sammankopplade på olika sätt emotionellt, mentalt, fysisk och själsligt och inte minst med vår partner. Ni behöver ha en varsin och en gemensam intenition med ert besök. Sms vid intresse då vi synkar scheman manuellt. 0722508272

SmartSelect_20210424-182818_FaceApp.jpg
SmartSelect_20190926-103721_Messenger.jpg

Helande Andning

HelAnde Andning har sin bas i den Frigörande Andningens teknik. Jag skapar vårt möte utifrån dina behov och vad du behöver just nu.

Under andningen gör jag olika arbeten på de blockeringar som ligger låsta och jag vägleder dig igenom om du behöver. HelAnde andning hjälper dig att öka din livsenergi, rensa slagg, komma in i dig själv, lösa upp trauman och bli helt närvarande.  En kraftfull metod att öka din förmåga att komma mer i kontakt med din inre essens och den du är ämnad att vara.

bottom of page